Top seriale noi online pentru 2022 de neratat

Daca spunem an nou, spunem si seriale noi care ne vor fascina sau ne vor tine cu sufletul la gura. Si un lucru e sigur- pe Netflix programul este incarcat, atat in ceea ce priveste sezoane noi de la serialele tale preferate, cat si noi titluri.

Rebelde. Fanii High School Musical vor fi cei mai incantati fara doar si poate. Un nou serial Hispanic, un reboot de la un serial din anii 2000 care ne duce intr-un liceu, Elite Way School, unde un grup de elevi vrea sa castige un concurs. Si la fel ca si orice serial pentru adolescenti ce se respecta, ne va prezenta si viata tumultuoasa a adolescentilor.

The Journalist. O adaptare dupa filmul lui Shinbun Kisha din anul 2019, acest nou serial japonez ne prezinta culisele scandalelor politice care au avut loc pe insula, dar si consecintele lor.

Archive 81. Inspirat de un podcast cu acelasi nume, serialul se anunta drept una din cele mai bune fictiuni pentru noul an. Ne prezinta aventurile arhivistului Dan Turner care trebuie sa restaureze videoclipurile unui documentar care dateaza din anul 1994. Acest documentar voia sa strapunga misterele unei periculoase secte, dar cea care a facut acest documentar atunci cu siguranta ca nu stia in ce se implica.

The Witcher: Blood Origin. Lumea Witcher nu incepe, nici nu se termina cu Geralt de Riva. Netflix va extinde in noul an universul inspirat de acest serial cu un nou mini serial din 6 episoade. Sophia Brown va avea rolul lui Eilie, o razboinica a carei inima apartine muzicii, deoarece are o voce incredibila. Serialul se concentreaza asupra crearii primului vrajitor si evenimentele care dus oamenii si monstrii pe acelasi domeniu de existenta. Acesta se deruleaza deci cu 1200 de ani inainte de evenimentele din serialul original.

Reply