Top 5 filme Netflix pe care nu trebuie să le ratezi

Timpul este propice unor dupa-amiezi si seri Netflix and Chill. Ne relaxam pe canapea, acoperiti cu o patura pufoasa si cu o bautura calda in fata unui film. Nimic nu este mai potrivit pentru a ne ridica moralul in sezonul rece.

Netflix ne propune fara incetare continut neasteptat. Va propunem aici cinci filme pe care nu trebuie sa le ratati pentru un inceput de an in forta.

The Power of the Dog. Acest film multinational reprezinta o adaptare a romanului american scris de Thomas Savage. Pune in scena doi frati, Phil si George. Primul este un intelectual, al doilea un barbat sensibil. Mostenesc o ferma mare situata in Valea Montana. Sosirea lui Rose in peisaj, o femeie pe care George o va cere de sotie va insemna o ruptura intre cei doi frati.

Oxygen. Oxygen este un thriller care se deruleaza intr-un viitor apropiat. O tanara femeie se trezeste in urma unui somn artificial, intr-o celula criogenica. Memoria sa a disparut, nu stie nici cine este, nici ce face in acel loc. Situatia se degradeaza cand realizeaza ca in curand va ramane fara oxigen. Unica sa speranta este sa isi recupereze memoria.

The Hand of God. Este o opera italiana. Intriga se deruleaza la Napoli, in anul 1980. In adolescenta, Fabietto isi pierde parintii. In urma acestei tragedii, isi traseaza incetul cu incetul viitorul de cineast. Este un film care face referire la golul lui Diego Maradona, validat in urma unei eori de arbitrare.

The Unforgivable. Sandra Bullock interpreteaza rolul lui Ruth Slater. Dupa mai bine de 20 de ani petrecuti dupa gratii, Ruth este eliberata si incearca sa se integreze in societate, intr-o societate care s-a schimbat enorm. Incearca sa o gaseasca pe sora sa pe care incerca sa o protejeze in momentul tragediei.

Bruised. Este povestea unei tinere campioane MMA care cade in dizgratie. Jackie Justice este disperata, nu reuseste sa isi revina. La cativa ani de la ultima sa lupta, iubitul sau ii cere sa participe la o lupa clandestina. Se descurca excelent si este observata de o persoana care o ajuta sa isi regaseasca gloria.

Reply