The Silent Sea, un serial ce trebuie să fie descoperit

Dacă ești în căutarea unui serial plin de suspans pentru a-ți schimba puțin ideile, poți să te uiți pe Netlfix la noul thriller sud-coreean, The Silent Sea.

Noul thriller sud-coreean ne va duce direct pe Lună. Urmărește un echipaj care trebuie să ajungă pe satelit pentru a recupera eșantioane într-o bază care acum este abandonată.

Dar, atunci când ajung, își vor da seama repede că ceva nu este în regulă. Oare se vor putea reîntoarce pe Pământ sănătoși și în siguranță? Nimic nu mai este sigur…

În castingul serialului, avem mai multe fețe cunoscute în peisajul audio-vizual sud-coreean, începând cu Gong Yu, văzut în The Last Train For Busan sau în 2021, în succesul mondial Squid Game. Dar și Bae Doona, care are rolul lui Sun în Sense8.

The Silent Sea este un thriller SF, ca și cum s-ar fi întâlnit serialele The Expanse și The Head. The Head este un thriller spaniol care se derulează la o bază științifică la Polul Nord și unde toată echipa este găsită moartă. Un mister foarte similar cu cel din acest serial.

Decorul spațial ne duce cu gândul la cel din The Expanse și îi conferă o dimensiune și mai claustrofobică deoarece personajele sunt departe de casă, sunt blocate pe Lună sau închise într-un vas. Toate ingredientele deci pentru a crea un serial plin de suspans.

Iată deci cea mai bună alegere atunci când vrei un serial care să te țină cu sufletul la gură.

Primele păreri sunt deja foarte bune cu privire la acest serial, care va deveni cu siguranță un succes planetar, ca și Squid Game. Și cu imensele investiții ce au fost făcute doar pentru construcția platourilor de filmare, cu siguranță ca va avea un sezon 2.

Reply