The Princess Switch 3: Let’s Switch again and again!

Netflix a postat joi a treia si ultima parte a filmului The Princess Switch cu Vanessa Hudgens. O ultima parte centrata pe personajul verisoarei Fiona.

Dupa succesul obtinut cu primele doua filme, a venit vremea sa descoperim continuarea aventurilor printesei Stacy si a Reginei Margaret. Si, la fel ca in partea a doua a filmului, Vanessa Hudgens intra in pielea a trei personaje. Aceasta ultima parte se intereseaza in special de soarta personajului Fiona Pembroke. In timp ce regatul se pregateste sa sarbatoreasca Craciunul, cu o comoara inestimabila pe brad, o stea imprumutata de Vatican, aceasta este furata cu cateva zile inainte de Craciun.

Deoarece politia nu dispune de nicio pista serioasa, Stacy si Margaret decid sa apeleze la ajutorul verisoarei Fiona, cunoscuta pentru practicile sale si pentru relatiile sale indoielnice. Dupa tentative de uzurpare de anul trecut, verisoara rebela profita de ocazie pentru a scapa de toate sarcinile pe care le are la o manastire. Cele trei sosii se lanseaza astfel in cautarea unei stele disparute si, fara surpriza vor exista o multime de rasturnari de situatie…

Daca ai vazut prima parte filmului si apoi ai adorat a doua parte, atunci aceasta a treia parte nu are cum sa te dezamgeasca. Realizat de catre Mike Rohl, aceasta a treia parte adopta aceeasi reteta ca si precedentele: distractie, romantism si magie de Craciun pentru ca totul sa se sfarseasca cu bine.

Dupa ce si-au rezvolvat probleme sentimentale rand pe rand, Margaret si Kevin, a venit randul tinerei Fiona care, se pare ca este personajul principal al filmului. In cautarea stelei disparute, Fiona se vede nevoita sa colaboreze cu un vechi partener si se pare ca idila lor din trecut nu a fost uitata de niciul din ei…

Atuul major al acestei a treia parti ramane evident Vanessa Hudgens, impecabila in pielea celor trei personaje. Dupa Love Hard cu Nina Dobrev si Christmas Flow, Netflix ne ofera o a treia comedie romantica de Craciun reusita.

Reply