Seriale – La ce ne uităm în luna Ianuarie?

In sfarsit, sunt aici: noul serial al creatorului Downtown Abbey, sezonul 2 din Euphoria, As We See It si multe alte noutati.

Somebody Somewhere. Este un serial cu un umor tandru perfect pentru inceputul de an. Este un serial create pentru HBO unde un personaj traverseaza criza de la 40 de ani dupa ce si-a pierdut sora. Se intalneste insa cu un fost coleg de liceu cu care canta in cor, care o incurajeaza sa se reapuce de cantat intr-un spectacol underground.

As We See It, o lectie de viata. Iata un alt serial pentru o lectie de viata feel good. Este un serial original Amazon care urmareste viata de zi cu zi a trei colocatari care sufera de tulburari de spectru autist. Sunt aventuri amicale, romantice sau profesionale ale lui Jack, Harrison si Violet.

The Gilded Age- razboiul claselor. Atunci cand razboiul teritoriilor din Gangs of New York intalneste snobismul so British din Downtown Abbey, rezultatul este The Gilded Age. In timp ce economia este in plina dezvoltare dupa Razboiul de Secesiune, tanara Marian Brook se muta in cele mai frumoase cartiere din Manhattan, la matusile sale Agnes si Ada.

The After Party. O productie semnata Apple TV care ne invita sa rezvolvam o crima in opt episoade extrem de amuzante. Atunci cand o reuniune a unor fosti colegi devine o adevarata drama, trebuie sa ai incredere in detectivul Danner pentru a explora misterul mortii lui Xavier. Fiecare episod ne prezinta punctul de vedere al unui invitat, raporturile sale cu victima si posibilul sau motiv.

Euphoria, sezonul 2. Drama adolescentina de la HBO revine in sfarsit cu sezonul 2, care promite sa fie si mai socant. Vom revedea dramele, ambianta opresanta si exaltanta din viata de zi cu zi a adolescentilor care incearca sa se regaseasca.

Reply