Rebelde – Noul serial teen al anului pe Netflix

De la succesul incredibil al unor seriale precum Elite si Riverdale, Netflix pariaza foarte mult pe acest gen de fictiune si investeste enorm pentru ca noi seriale pentru adolescenti din medii diferite sa isi faca intrarea pe platforma de streaming cu sigla rosie.

Si gigantul de streaming a decis sa deschida si anul 2022 cu una dintre aceste fictiuni. Acesta este Rebelde, un nou serial mexican care va fi disponibil foarte curand. Daca vrei sa afli mai multe despre el, ai ajuns la locul potrivit.

Rebelde este un nou serial mexican bazat pe telenovela mexicana cu acelasi nume si telenovela argentiniana Rebelde Way. Intr-adevar, fictiunea nu este in realitate o creatie originala, ci un reboot al unui serial argentinian care a fost foarte popular intre 2004 si 2006 si care are peste 440 de episoade.

In acest serial, actorii au interpretat o meta-versiune a grupului lor muzical numit RBD. Acest lucru le-a adus recunoasterea internationala, cu peste 15 milioane de discuri vandute in intreaga lume.

Ca in majoritatea serialelor de succes pentru adolescenti pe care nu le mai amintim aici, povestea are loc intr-o scoala prestigioasa in care elevii isi croiesc drum intre secrete, povesti de dragoste si dureri de inima pentru a-si construi viitorul. Dar Rebelde nu se va multumi sa fie inca o versiune de Elite sau Gossip Girl, deoarece serialul va fi partial muzical. Un serial pentru adolescenti care imbina de minune muzica, povestile de dragoste si de prietenie, dar si misterul, pentru un cocktail foarte bogat in emotii.

In castingul serialului Rebelde ii regasim Azul Guaita (Súbete a mi Moto), Giovanna Grigio (As Five), Sergio Mayer Mori (Un Padre No Tan Padre), Franco Masini (Riviera), Alejandro Puente (The Club) sau pe Karla Sofía Gascón (Hasta El Fin Del Mundo) si Leonardo de Lozanne (Malacopa).

Reply