Lovers: Nicole Garcia semnează un thriller amoros

Prezentat in cadrul Festivalului Mostra de la Venetia in anul 2020, filmul Lovers afost nevoit sa astepte putin pentru a fi lansat in cinematografe. Insa asteptarea a meritat deoarece a iesit un thriller amoros splendid, narat si interpretat cu brio.

Un triunghi amoros fals pentru un thriller adevarat

Ii luam pe actorii Pierre Niney, Stacy Martin si Benoit Magimel, ii dam unuia dintre ei jobul de delicvent, unuia ii oferim iubire de dat si de primit si unuia, multi multi bani si rezulta un film fascinant. Lovers de Nicole Garcia este un film cu aere de triunghi amoros insa cu o poveste deosebit de complexa si tematica care merge dincolo de o poveste de iubire banala.

In prim plan sunt Simon si Lisa. Sunt frumosi, sunt tineri, se iubesc cu pasiune si profita din plin de viata. El este un dealer, ea este studenta. Intr-un fel, au toata viata inainte. Insa, o drama survine, in relatie cu activitatea lui Simon ceea ce il determina sa paraseasca Parisul de unul singur.

Cativa ani mai tarziu cei doi se reintalnesc pe Insula Mauritius. Simon lucreaza ca si animator intr-un hotel de lux, Lisa s-a casatorit intre timp cu Leo, un barbat putred de bogat, originar din Elvetia. In urma acestei revederi intamplatoare, Simon si Lisa vor incerca sa se reconstruiasca.

Nicole Garcia, mare realizatoare si actrita, experta in drame care exploreaza raporturile umane semneaza cu Lovers unul din cele mai bune filme ale sale. La fel ca si in restul filmelor sale, Nicole Garcia vorbeste despre trecut, despre amintiri, despre timpul trecut care nu mai revine. Pentru a-si spune povestea, realizatorul a gasit o distributie formidabila, doi actori tineri si talentati si o legenda a cinematografiei franceze, Benoit Magimel.

Lisa devine obiectul dorintei a celor doi barbati si intriga amoroasa este cea care devine coloana vertebrala a filmului. Lovers este un thriller amoros, elegant si stilat care ne ofera o privire acida cu privire la inegalitatile dintre destine.

Reply