Licorice Pizza: un film semnat de Paul Thomas Anderson

Paul Thomas Anderson se reintoarce cu Licorice Pizza. Dupa iubirea otravita din Phantom Thread cineastul ne dezvaluie o poveste mai lejera dar la fel de pasionanta.

Licorice Pizza: Paul Thomas Anderson, beat de iubire

Cinematograful lui Paul Thomas Anderson este intotdeauna presarat de momente de gratie, de efuziuni sentimentale silentioase si reconfortante. Este un realizator care ne ofera pasaje memorabile. Durerea si nelinistea sunt intotdeauna prezente in Licorice Pizza insa nu reusesc sub nicio forma sa franeze energia si iubirea noului lung-metraj al cineastului.

Licorice Pizza debuteaza intr-un colegiu, ziua in care se fac pozele cu clasa. Gary (Cooper Hoffman), un adolescent carismatic in varsta de 15 ani, o remarca pe Alana, o tanara in varsta de 25 de ani care le propune elevilor sa ii pieptene putin inainte de a ajunge in fata obiectivului. Fara sa ezita, Gary o abordeaza pe Alana si o invita la cina in aceeasi seara. Spre surprinderea sa, Alana accepta imediat invitatia. Inca de la prima intalnire, intre cei doi se va naste o poveste de iubire, o prietenie, un parteneriat si o cursa nestavilita, unul spre celalalt.

Diferenta de varsta o sperie putin pe Alana ceea ce nu o impiedica sa faca mai multe gesturi romantice. Exista o dovada mai mare de iubire decat acea de a alerga intr-un alt oras in incercarea de a prinde din urma masina de politie in care se afla persoana iubita acuzata pe nedrept de crima?

Totul pare extrem de usor pentru Paul Thomas Anderson si actorii sai in Licorice Pizza. Povestea este fluida, nimic nu pare greu in cadrul si cei doi actori principali pare sa se distreze de minune in timp ce joaca in acest film.

Licorice Pizza al lui Paul Thomas Anderson a fost lansat in cinematografe incepand cu data de 5 ianuarie 2022 si cu siguranta se va bucura de succes.

Reply