Între Elite și Gossip Girl – Cea mai frumoasă surpriză Netflix

Intre Elite si Gossip Girl, acest serial Netflix este cea mai frumoasa surpriza pentru anul 2022.

Esti in cautarea unui nou serial la care sa te uiti la inceput de an? Iti recomandam in acest caz, Kitz, un fel de Gossip Girl cu Alpii tirolieni pe post de fundal.

In fiecare luna, Netflix ne surprinde cu o multime de noutati. Si unele dintre ele declanseaza adevarate pasiuni, precum Squid Game. Si oare Kitz o fi noul succes din acest an? Ia universul luxos din Gossip Girl, adauga putin suspans a la Elite si magnificele peisaje tiroliene pe fundal si vei obtine Kitz.

Difuzat la sfarsit de decembrie, serialul Kitz incepe sa faca din ce in ce mai multa lume sa vorbeasca despre el. Intriga sa este plina de suspans si nu are de ce sa nu iti placa.

Vom vedea aici parcursul lui Lisi, o tanara ospatara, care incearca sa se integreze intr-un grup de prieteni foarte bogati care au venit sa isi petreaca vacanta de iarna in frumoasa statiune de schi Kitzbuhel.

Dar, tanara are un alt obiectiv in cap – sa il razbune pe fratele sau decedat in accident de masina. Foarte repede va descoperi insa adevarata fata si adevarata viata a acestor tineri. In program- tradari, rasturnari de situatie si foarte mult bling bling.

Va descoperi ca in spatele petrecerilor ultra luxoase si stralucitoare se ascund alte lucruri. Dependente, suferinta, stari de rau si violente. Este un mix perfect intre lux si drama. Bani, tradari si glamour, toate dramele sau toate secretele vot fi pana la urma dezvaluite.

Aviz deci amatoarelor si amatorilor de bling bling si de teen drama. Serialul de doar sase episoade, perfect pentru o tura de binge – watching te va atrage si pe tine cu siguranta. Si un lucru e sigur-va ajunge in topul celor mai privite seriale Netflix.

Reply