Filmele care sărbătoresc 30 de ani în 2022

Basic Instinct, Adams Family, Reservoir Dogs… iată în acest articol care sunt filmele care au marcat anul 1992.

La începutul anilor 1990 plângeam în fața unor filme precum My Girl, o descopeream pe Sharon Stone, cea mai provocatoare în Basic Instinct și cântam cu Whoopi Goldberg în Sister Act. Deci ne vine greu să credem că aceste filme sărbătoresc în 2022 vârsta 30 de ani.

Basic Instinct
Atunci când o vedetă a rock-ului, Johnny Boz este omorât cu 31 de gloanțe în timp ce face dragoste, inspectorul Nick Curran este cel care se ocupă de anchetă. Descoperă că acesta o frecventa pe Catherine Tramell, interpretată de Sharon Stone, o bogată și strălucitoare romancieră cu un trecut suspect.

Beauty and the Beast
Belle, o tânară frumoasă și foarte pasionată de lectură are grijă de tatăl său și trebuie să refuze avansurile lui Gaston, bruta satului. Într-o zi, tatăl său se pierde prin pădure și se refugiază în castel pentru a scăpa de lupi. De aici lucrurile devin mai interesante…

Reservoir Dogs
Șase mafioți care nu se cunosc, se reunesc pentru a devaliza o bijuterie. Atunci când operațiunea nu reușește, se refugiază într-un loc unde încearcă să își dea seama ce nu a mers. Un film cult semnat Quentin Tarantino.

My Girl
Vada nu și-a cunoscut niciodată mama, care a murit în timp ce o năștea. De atunci, suferă de un sentiment de culpabilitate și suferă de hipocondrie. Dar, în vara când împlinește 11 ani viața sa se va schimba grație aventurilor cu cel mai bun prieten al său, Thomas.

Addams Family
La 25 de ani de la dispariție, unchiul Fatide a revenit în sânul familiei Addams care trăiește într-un conac bântuit. Dar oare chiar este fratele mai mare sau este un uzurpator?

Reply