De ce să te uiți la The Tender Bar pe PrimeVideo?

Din ianuarie este disponibil pe Amazon Prime Video, filmul The Tender Bar, un film realizat de George Clooney. Actorul și realizatorul adaptează aici autobiografia jurnalistului J.R. Moehringer, foarte recompensată după apariția sa. Un film bulversant, care trebuie neapărat să fie descoperit.

Despre ce este vorba în filmul The Tender Bar?

Filmul The Tender Bar are o poveste care se derulează în anii 1960-1970, prezentând tinerețea viitorului autor și jurnalist J.R. Moehringer care trăia pe atunci la Long Island, cu mama sa, Dorothy.

Pentru a scăpa de haosul familial, acesta se refugiază în barul ținut de unchiul său, Charlie, interpretat de Ben Affleck. Este un bărbat excentric care îi va transmite pasiunea pentru literatură și care îi va influența viața.

În film, vei descoperi cine este J.R. Moehringer. Baza filmului este una solidă, fiind bazat pe memoriile talentatului J.R. Moehringer, care au fost recompensate și cu celebrul premiul Pulitzer în anul 2000. Vei descoperi deci talentul acestuia.

Povestea este apropiată de cea a lui Ben Affleck. În acest lung metraj Ben Affleck are rolul unchiului barman al lui J.R. Moehringer. Îl ia pe tânăr sub protecția sa și îi oferă unele sfaturi mai puțin convenționale.

O poveste care îi amintește și actorului de tinerețea sa. Acesta a povestit într-un interviu și că tatăl său a fost barman în anii 1980, pe când era divorțat de mama sa. Povestea a rezonat deci cu propriile sale experiențe și filmul este incredibil, realizat de George Clooney.

Memorii emoționante și un duo care funcționează. Nu este prima dată când George Clooney și Ben Affleck colaborează împreună cu succes. Aceștia au mai colaborat și la Argo. Iar noul film este deja propulsat în cursa pentru Oscar și a fost nominalizat și la premiile Golden Globes pentru interpretarea lui Ben Affleck.

Reply