Cinema – Filme pe care nu trebuie să le ratezi

Vrei ca în această lună să mergi la cinema, dar nu știi ce film să alegi? Comedie, dramă, thriller… iată filmele pe care trebuie să le descoperi cât mai repede.

Pig (2021) – Robert este un vânător de trufe și trăiește singur în natura sălbatică din Oregon. Singura sa companie este scroafa sa care îl ajută la căutarea de trufe. Atunci când aceasta dispare, merge la Portland pentru a descoperi responsabilii. Dar, căutarea sa îl va face să se confrunte cu anumite lucruri din trecutul de care a fugit.

Waiting for Bojangles (2022) – Camille și Georges se iubesc la nebunie și dansează pe melodia Mr. Bojangles a lui Nina Simone, în fața fiului lor încântat că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Asta, grație mamei sale, pentru care fiecare zi trebuie să fie o sărbătoare. Un film foarte poetic.

Lamb (2021) – Maria și Ingvar sunt doi crescători care trăiesc cu trupa lor de oi într-o fermă din Islanda. Într-o seară, descoperă un bebeluș misterios pe care se decid să îl crească ca și pe al lor. Este o derutantă poveste despre maternitate care a fost premiată și la Cannes.

Farewell, Mr. Haffmann (2021) – Paris, 1941. Atunci când Germania cade în mâinile germanilor, Mr. Haffman, un bijutier evreu nu are de ales și trebuie să fugă. Își lasă magazinul în mâinile angajatului său Mercier, un bărbat obișnuit, căsătorit cu o tânără, Blanche. Dar, bijutierul nu a reușit să fugă și se ascunde în subsolul magazinului.

Nightmare Alley (2021) – Când merge la un târg, Stanton Carlisle se întâlnește cu o clarvăzătoare și soțul său, un mentalist, cu care se împrietenește și decide să afle mai multe despre această meserie, vrând să păcălească elita de la New York. Scopul său ultim – să escrocheze un om influent, dar și periculos.

Reply